Feestband Partyband That'Soul

70'S DISCO, SOUL, FUNK AND MOTOWN MUSIC

Wilmar Hettema – Sax

Wilmar Hettema – Sax

Wilmar is vanaf zijn zesde bezig in muziek. Na de blokfluit, was het de intense sound van de saxofoon wat zijn grote passie werd. Na enkele jaren klassiek gespeeld te hebben, raakte hij meer en meer geïnteresseerd in de verschillende muziekstijlen zoals jazz & blues, funk & soul, R&B en dance. Zijn studie aan het conservatorium was het logische vervolg. Hij kreeg les van een aantal gerenommeerde Nederlandse saxofonisten waaronder Toon Roos en Adri van Velsen en Amerikaanse grootheden zoals Lee Konitz en Bob Malach.

Sinds deze tijd maakt Wilmar een stormachtige ontwikkeling door. Ondertussen is geen stijl hem meer onbekend en hij weet zijn soul via de sax dan ook altijd en overal uit te drukken: zwoele saxofoon-solo’s, knetterend vuurwerk in up-tempo’s en rokerige blues-licks. Zijn weergaloze performance on stage brengt hem op de meest uiteenlopende dance- en houseparties, evenementen en bedrijfs- en privéfeesten. Deze allround saxofonist is een absolute must-see! Hij speelde al met de beste (inter)nationale DJ’s, cover- en soulbands en artiesten. Zelfs internationaal is hij al te zien en horen geweest in bijvoorbeeld Hongarije, hét millenniumstaatsfeest in Berlijn en Japan.

Zijn muziek gaat door zijn sax tot op je bot, straight to the bone. Zijn naam analyserend betekent: meer en meer willen, wilskracht, up to the top.

www.wilmarsaxmusic.nl

Pin It on Pinterest

Share This